Kunstnergruppen Jylland, Århus Kunstbygning
7. november 2008 - 11. januar 2009

Titel: Jeg ville ønske at jeg havde 10 – 25% mere energi

Klatrestativet: Et klatrestativ som førhen var almindelig på legepladser, men her udført i højglanspoleret rustfrit stål. Målene er 2,14 m x 2,14 m x 271 m med rum på 0,5 m udført af 35 mm rør. Klatrestativet er også brugt i danseforestillingen Kulturkonflikt

Ribben: En ribbe som de træribber der er almindelige i sportshaller til brug for stræk og andre øvelser, men her udført i stål bemalet som træ, med træets struktur. Højde 4,80 m, bredde 0,55 m og med 20 ovale ribbe. Ribben rejser sig direkte fra grusbelægningen.

Balancegangredskabet: Et trug som et stativ bygget op i jernrør, polstret som et møbel og beklædt med grå plastdug. I bunden af truget er et rør. Man kan balancere på røret inde i truget, beskyttet af siderne - eller mere modige folk kan balancere på trugets kanter. Højden på redskabet er 0,40 m, bredden 0,60 m og længden er 3,80 m.

Rullemadrassen: Normalt et redskab til øvelser på gulv, men her måler madrassen 3 cm x 1 m x 2 m og er i en dyb himmelblå farve påtrykt en fotomontage af hvide skyer.

Alle redskaberne kan ses som moduler, der kan bygges videre på.

Fotograf: Jeppe Sørensen