DOUBLE EYE, TTC Gallery

25. Mar. 2011 — 25. Apr. 2011

”Double Eye” er titlen på Marianne Hesselbjerg og Sian Kristoffersens første fælles udstilling. De to repræsenterer hver deres generation i dansk kunst, og netop denne sammensætning på tværs af generationer er hovedideen bag udstillingen.

TTC Gallery har længe været fascineret af de to kunstnere, og har sat dem sammen ud fra en overbevisning om, at netop denne kombination ville skabe et spændende kunstnerisk møde.

De to havde imidlertid inden udstillingen aldrig mødt hinanden, ligesom de ikke havde stort kendskab til hinandens arbejde. Dette stillede et ekstra krav til de to og deres arbejde med udstillingen. Samspillet imellem værkerne skulle diskuteres og koordineres for at få det optimale resultat i det intime udstillingsrum.

Det er der kommet en meget interessant udstilling ud af, og samtlige værker er udarbejdet specielt til denne begivenhed. Se resultatet af Marianne Hesselbjergs værk, der tager udgangspunkt i galleriet og dets navn, sammen med Sian Kristoffersens værk der inddrager vinduet i en fortolkning af solnedgangen.

Udstillingen er støttet af Staten Kunstråd.